Menu

 

 

 

PONDĚLÍ 18.2.

• Fazolová polévka s klobásou 45 Kč
• Plátky vepřového karé v bylinkách, pečené brambory 145 Kč
• Zapečené těstoviny s kuřecím masem, sýrem a rajčaty (1,3,7) 135 Kč

• STÁLÁ NABÍDKA:
• Filet z candáta na grilu, bazalkové pesto, kus kus (1,4,7) 189 Kč
• Bramborové noky se sušenými rajčaty, parmazán, rukola (1,3,7) 155 Kč

ÚTERÝ 19.2.

• Hovězí vývar se zeleninou (9) 45 Kč
• Kuřecí soté s pórkem a kukuřicí, jasmínová rýže 145 Kč
• Domácí hovězí sekaná, bramborová kaše (7) 135 Kč

• STÁLÁ NABÍDKA:
• Filet z candáta na grilu, bazalkové pesto, kus kus (1,4,7) 189 Kč
• Bramborové noky se sušenými rajčaty, parmazán, rukola (1,3,7) 155 Kč

STŘEDA 20.2.

• Špenátový krém (7) 45 Kč
• Pečené kuřecí prso v parmazánovém těstíčku, domácí americké brambory, okurkový salátek (3,7) 145 Kč
• Těstoviny pečené s hlívou ústřičnou ve smetanové omáčce se sýrem (1,3,7) 135 Kč

• STÁLÁ NABÍDKA:
• Filet z candáta na grilu, bazalkové pesto, kus kus (1,4,7) 189 Kč
• Bramborové noky se sušenými rajčaty, parmazán, rukola (1,3,7) 155 Kč

ČTVRTEK 21.2.

• gulášová polévka 45 Kč
• Vepřový pikantní kotlík, domácí bramboráky s cuketou (3) 145 Kč
• Kuřecí sous – vide na bylinkách, hráškové pyré (7) 135 Kč


• STÁLÁ NABÍDKA:
• Filet z candáta na grilu, bazalkové pesto, kus kus (1,4,7) 189 Kč
• Bramborové noky se sušenými rajčaty, parmazán, rukola (1,3,7) 155 Kč


PÁTEK 22.2.

• Zeleninový krém (7) 45 Kč
• Hovězí sous-vide na víně, tarhoňa (1,3,7) 145 Kč
• Grilovaný kozí sýr na medu s pečenou řepou a bramborem (7) 135 Kč

• STÁLÁ NABÍDKA:
• Filet z candáta na grilu, bazalkové pesto, kus kus (1,4,7) 189 Kč
• Bramborové noky se sušenými rajčaty, parmazán, rukola (1,3,7) 155 Kč

KAŽDÝ PÁTEK NAŠE ZDRAVÉ DEZERTY 1+1 ZDARMA

Informace o alergenech u obsluhy.
Food House, Na Strži 1721/63A, Praha 4, tel: +420 732 859 310, e-mail: foodhouse@fitnessmenu.cz

+420 702 055 323

info@foodhousefm.cz

NA STRŽI 1721/63A140 62 PRAHA, PANKRÁC

PO - PÁ
8 - 17 hod.

  • Interier designer Archon