Menu

Stálé menu na Pankráckém Rynku

 

 
Polévky
Polévka dne   dle nabídky
Hovězí vývar s játrovým knedlíkem a zeleninou   45 Kč
Malá jídla do skla
Domácí aspik s vepřovým masem a cibulovým salátem   89 Kč
Vepřová paštika s pečenými játry, zauzenými mandlemi a Madeirové želé   95 Kč
Marinovaný sýr Brie s cibulovým salátem   95 Kč
Bistro cizrnový Humus s černou čočkou   85 Kč
Náš Tradiční Hovězí Burger
Tradiční hovězí burger s anglickou slaninou, sýrem Ementál a domácí rajčatovou salsou v domácí foccacie   195 Kč
Saláty
Salát Caesar – křupavé listy římského salátu, pečené kuře a caesar dresing   165 Kč
Salát s kozím sýrem – listy salátu, grilovaný kozí sýr, marinovaná červená řepa a ořechy glazované v medu 4-5ks   175 Kč
Chef salát s Pražskou šunkou, strouhaným sýrem a vařeným vejcem   125 Kč
Salát dle aktuální nabídky na váhu    
Teplá jídla
Pečený vepřový bůček, v omáčce z čerstvého zázvor a Hoisin podávaný s restovaným salátem "pak choi"   195 Kč
Smažená vepřová krkovice s víděňským bramborovým salátam a citronem   165 Kč
Pomalu vařené hovězí maso se svíčkovou omáčkou a domácím knedlíkem   195 Kč
Telecí na paprice s domácími spätzlemi   195 Kč
Variace sýrů (gouda, ementál, kozí sýr) s brambory na grilu a domácí remuládou   185 Kč
Sekaná našeho řezníka, šťouchané brambory a zelný salát   125 Kč
Masa z grilu – pomalu pečená v sous vide
Kachní prso sous-vide   195 Kč
Kuřecí prso Supreme sous-vide s anglickou slaninou a šalvějí   145 Kč
Váleček z vepřové panenky v barevném pepři   170 Kč
Ryba – dle nabídky bistra (Štika, Candát, losos, pražma)    
Pasta
Spatzle/domácí tagliatelle – rajčatovou omáčkou a plátky vepřové panenky   145 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – aglio, olio e peperoncino   125 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – grilovaná zelenina s parmazánem   125 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – losos, smetana   155 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – kuřecí maso, pestem z baby špenátu a kešu ořechy s pečenými cherry rajčaty, ricota   160 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – s liškami v krémové omáčce s tymiánem   145 Kč
Přílohy
Pečená mrkev na ořechovém másle s křenovým krémem (maldon sůl, petržel)   45 Kč
Grilovaná sezónní zelenina (lilek, cuketa, paprika červená, cibule červená)   45 Kč
Smažené hranolky   45 Kč
Šťouchané brambory s cibulí a kmínem   45 Kč
Omáčky
Naše domácí glace   25 Kč
Omáčka z pečených rajčat a tymiánu   25 Kč
Domácí remuláda   25 Kč
Dětské menu
Kuřecí prsa v cornflakes, hranolky   120 Kč
Smažený gouda, šťouchaný brambor   110 Kč
Palačinky s ovocem a zmrzlinou   79 Kč
Spatzle/domácí tagliatelle – rajčatovou omáčkou a sýrem   89 Kč

Slovníček

Flap steak se připravuje ze střední části hovězího pupku. V Čechách se také pro flap steak zažilo hezké staročeské slovo „bryndáček“.

Veverka „hanger steak“ je svalový úpon bránice, který má výraznou hovězí chuť. Někdy se „veverce“ říká „řeznická panenka“.

Vepřové pečeně Duroc vepřová pečeně z masa plemene Duroc. Jedná se o křehké a šťavnaté maso.

 

+420 605 800 080

info@pankrackyrynek.cz

NA STRŽI 1721/63A140 62 PRAHA, PANKRÁC

PO - PÁ
7 - 18 hod.

  • Interier designer Archon

Tvorba webových stránek a eshopů